סלט גזרים צבעוניים וקולורבי של ורד
סלט גזרים צבעוניים וקולורבי של ורד
רכיבים:
4 גזרים צבעוניים קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
4 יח' קולורבי קלוף וחתוך לקוביות
3 בצלים סגולים חתוכים לקוביות בינוניות
4 שיני שום קלופות חצויות
5 ענפי תימין טרי
2 כפות חומץ בלסמי
מיץ מלימון אחד.
כף סילאן טבעי.
חצי כפית צ'ילי.
מעט פלפל שחור.
גרידה מלימון אחד.
אופן ההכנה:
1. לחמם תנור מראש, לחום 190 מעלות בתכנית טורבו.
2. לרפד תבנית בנייר אפיה
3. לערבב היטב את כל הרכיבים למיזוג טעמים .
4. לשטח על התבנית עם נייר האפייה.
5. לאפות כ 35 דקות עד שהירקות משחימים מעט והם רכים , אך לא ממש.. כלומר- מעט קריספיים.
מדי פעם לערבב בתוך התבנית .
6. לצנן.
7. בקערה גדולה לערבב את הירקות האפוים עם גרידת הלימון.
כיצד נתייחס?
כל הסלט שווה ערך ל כ- 8 מנות פחמימה
כל הסלט שווה ערך ל כ- 8 מנות פחמימה
