כניסה
למנויות
צרו קשר

סלט גזרים צבעוניים וקולורבי של ורד

סלט גזרים צבעוניים וקולורבי של ורד

רכיבים:

4 גזרים צבעוניים קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות

4 יח' קולורבי קלוף וחתוך לקוביות

3 בצלים סגולים חתוכים לקוביות בינוניות

4 שיני שום קלופות חצויות

5 ענפי תימין טרי

2 כפות חומץ בלסמי

מיץ מלימון אחד.

כף סילאן טבעי.

חצי כפית צ'ילי.

מעט פלפל שחור.

גרידה מלימון אחד.

 
אופן ההכנה:

1. לחמם תנור מראש, לחום 190 מעלות בתכנית     טורבו.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה

3. לערבב היטב את כל הרכיבים למיזוג טעמים .

4. לשטח על התבנית עם נייר האפייה. 

5. לאפות כ 35 דקות עד שהירקות משחימים מעט והם רכים , אך לא ממש.. כלומר- מעט קריספיים. 

מדי פעם לערבב בתוך התבנית .

6. לצנן.

7. בקערה גדולה לערבב את הירקות האפוים עם  גרידת הלימון.

 
 
כיצד נתייחס?
כל הסלט שווה ערך ל  כ- 8 מנות פחמימה
להאמין. לפעול. להגשים.